Garanti for forøget indtjening med no-cure no-pay markedsføring

Ville du også ønske, at kunne være sikker på at tjene penge, når du køber markedsføring? Det er nu muligt med Klinikker.dks kampagner
Bliv ringet op
Fremhæv klinikkens kompetencer

I kan hjælpe patienter på mange måder, men ofte mangler patienter i jeres nærområde kendskab til jeres egenskaber. Vi sørger for at fremhæve specifikke kompetencer over de rette patienter i jeres nærområde.

Effektiv udnyttelse af ledig kapacitet

Oplever I af og til ledig kapacitet, men har svært ved at få udfyldt de ledige tider? Vi kan typisk levere 5-10 patienter om ugen, så I kan få lukket de ledige huller i aftalebogen, og undgå tabt indtjening.

Ønsker du at udvide din klinik?

Hvad enten du vil udvide med en ny behandler eller ønsker at øge omsætningen i din klinik, så er no-cure no-pay markedsføring værktøjet for dig. Du betaler kun et mindre gebyr for den meromsætning, vi generer til din klinik.

Sund vækst udenfor sygesikringen

Vækst udenfor overenskomsten, er yderst vigtigt for driften i din klinik, men det kan ofte være meget svært at finde en holdbar, sikker og lukrativ løsning. Det har vi gjort nemt for jer. Vores kampagner fungerer perfekt til salg uden for overenskomsten.

Sådan fungerer det

1.

Først laver vi alt kampagnemateriale. Herunder tekstinfo, billeder, video, samt pakketilbud. Bare rolig, vi står for at udarbejde alt materiale.

2.

Dernæst strukturer vi målgruppe, budget og mål for kampagnen. Bemærk at vi konstant tester kampagnerne, for at kunne performe bedst muligt

3.

Vi kontakter patienterne, og giver dem den fornødne information. Samtidig booker vi også patienten ind i aftalebogen efter aftale med jer.

Forøg din omsætning til en fast lav pris og uden risiko med kampagnerFysioterapeuterne elsker os fordi

Vi gør det nemt at forøge omsætningen udenfor overenskomsten

Vi eliminerer ledig kapacitet i din klinik – Tjen penge i stedet for at have ledige tider i aftalebogen

Du betaler kun, når du selv tjener penge. Risikofri markedsføring til fysioterapeuter

Derfor fungerer det

Den målgruppe vi rammer er enten de patienter, som har svært ved at komme til fysioterapeuten, og ellers er det typisk dem, som tidligere er blevet behandlet dog uden forbedring

Vi gør det klart og tydeligt hvilke kompetencer, der kan tilbydes på klinikken, og hvorfor patienter skal komme til lige netop jer.

Vi tilbyder patienten en uforpligtende samtale, hvor vi går i dybden med deres udfordringer. Dette skaber tryghed, og patienten har mulighed at indgå en åben dialog. Sammen med patienten booker vi en 1. konsultation direkte i jeres aftalebog.

Kom i gang i dag fordi

Vi er den hurtigste og sikreste vej til vækst i din klinik. Vi vækster din klinik med fokus på at fremme jeres specifikke kompetencer.

Din målgruppe er patienter i dit nærområde, som har brug for din hjælp, og er villige til at betale prisen for en god og professionel behandling. Lad dem vide at du kan hjælpe!

Kan du se grunde til ikke at komme i gang i dag? Nej, det kan vi heller ikke. Men du har sikkert spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende samtale.

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere