Marketing all inclusive

Ville du også ønske, at der fandtes et marketingsbureau, som forstod patientadfærd, klinikdrift og sundhedssektoren, så du var sikret det bedste afkast ved markedsføring? Det er nu muligt med vores Marketing – All Inclusive
Bliv ringet op Priser
Dedikeret team

Vi tilbyder et samlet team, som arbejder sammen på tværs af alle kanaler, for at kunne levere de absolut bedste resultater til netop din klinik. Fokusområderne vil blive udformet i en samlet strategi, som sørger for fleksibilitet og eksekvering på de rette tidspunkter.

Sundhedfaglig ekpertise

Vi forstår patientadfærd og klinikdrift, da vi i 2018 havde mere end 250.000 patienter igennem vores system. Denne unikke viden og erfaring vil blive inkorporeret i din marketingstrategi og eksekvering. Kort og godt, så er vi ikke et alsidigt marketingsbureau, men vi er et nicheprodukt til sundhedsprofessionelle

Gennemskuelig økonomi

Marketing All Inclusive skal sikre, at du nemt kan gennemskue dine omkostninger og indtjening. Vi forsøger ikke at være de billigste, men vores mål er at være det oplagte valg, når din klinik skal forøge kundetilgangen.

Eneret i dit nærområde

Vi sikrer vores samarbejdspartnere unikhed, tryghed og fokus, da vi opererer med, at der i områder som minimum skal være allokeret 30.000 borgere til en enkelt klinik, som vi laver markedsføring for. Et eksempel kunne være Randers. Der bor ca. 63.000, men der er 12 fysioterapeutiske klinikker. I dette tilfælde vil vi kun tilbyde vores service til to af de 12 klinikker.

Sådan fungerer det

1.

Vi indleder med et møde, hvor vi sammen gennemgår din kliniks nuværende situation samt dine mål. Dernæst kombinerer vi vores viden om patientadfærd, for at kunne udvikle den bedste strategi for din klinik

2.

Efterfølgende indleder vi benarbejdet for dine marketingsaktiviteter. Vi vil løbende holde dig opdateret på, hvordan dine aktiviteter forløber.

3.

Vi holder fire strategiske møder årligt, hvor vi afkrydser opnåede mål og opsætter nye. Vær opmærksom på at vi også kan assistere med ad hoc opgaver, da vi forstår vigtigheden af et fleksibelt samarbejde.

Forøg klinikkens omsætning med Marketing All InclusiveKlinikker elsker os fordi

Vi har ekspertise i sundhedsfaglige klinikker, og det er vores nicheområde

Vi er din samarbejdspartner, og gør ikke det samme for naboklinikken

Du har en fast pris om måneden, og samtidig sikrer du, at din klinik er up to date på de vigtigste kanaler

Kom i gang i dag fordi

Vi er en oplagt samarbejdspartner, hvis du ønsker at forøge klinikkens omsætning

Hvis dit behov ændrer sig, eller du ønsker at stoppe samarbejdet, så er der blot 1 måneds binding

Kan du se grunde til ikke at komme igang idag? Nej, det kan vi heller ikke. Men du har sikkert spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Vil du høre mere?
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere