Vi hjælper klinikker i alle størrelser

Vi har spurgt vores kunder om, hvad de får ud af at samarbejde med os
"Det har været en fornøjelse at samarbejde med Klinikker fra start. På de sidste 4 mdr. ligger vi med en tilfredshedsgrad på 98 % på alle de opkald der går ind til dem. Deres professionelle team og det at patienter aldrig står i kø gør at vores generelle tilfredshedsgrad på vores telefonsystem er steget. Deres evner til at lytte og tilpasse produktet til vores ønsker har været imponerende og vi har været mere end tilfredse med den personlige kontakt og service fra Peter."
Pernille Herlevsen

Klinik Åboulevard & Westend

8 Behandlere

"Kan varmt anbefales! Jeg har en mindre klinik og det her har virkelig lettet vores hverdag! Meget mere end da vi en kort overgang havde en sekretær. God og kompetent service!"
Cammilla Mohr

Kirkeby Fysioterapi

12 Behandlere

"Jeg er super tilfreds med samarbejdet med Klinikker. Det er helt igennem en win/win situation for Fysioterapien.dk Utroligt rart at vide, telefonen bliver taget hvis min sekretær er optaget af andre opgaver. Kan varmt anbefales."
Lars Eberhardt

Fysioterapien.dk

22 Behandlere

Vil du høre mere?
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies. Lær mere